top of page

OM OSS

StrømmeTeateret ønsker å formidle teater og scenekunst til barn som av ulike årsaker ikke kan oppsøke en fysisk kulturarena. Vi skriver derfor forestillinger som kan strømmes live! Slik når vi ut til barna der de er.

StrømmeTeateret ble til som en direkte konsekvens av koronautbruddet som rammet Norge i mars 2020. I perioden rett etter utbruddet så vi en hel bransje som fant nye måter å nå ut til publikum på. Mens dører til teatre og kulturarenaer ble lukket, åpnet strømme-vinduene seg på nett. Utøvere begynte å strømme prosjektene sine som en måte å bidra til fellesdugnaden på, samtidig som de skapte seg arbeid på en ny og kreativ måte. Med stengte skoler, barnehager og fritidsaktiviteter, ønsket vi å skape et tilbud til barna. På ei snau uke heiv vi oss rundt, dannet kompani og skrev minimusikalen Prinsessen som ikke kunne gå ut. Ei knapp uke senere ble den strømmet live fra Sentralen under Sentralen UNG og nådde over 8000 visninger! 

 

Siden oppstarten har vi skrevet og produsert flere barneforestillinger og konserter som du kan lese om her. Forestillingene våre har blitt livestreamet og sett av barn og unge over hele landet! 

Vi har inngått samarbeid med blant annet SOS-barnebyer, Sentralen UNG og TV2 Skole. 

 

Vi i StrømmeTeateret brenner for at alle barn skal ha tilgang til kunst- og kulturopplevelser!
 

DSC05139-highres.jpg

Foto: Espen B. Grønberg

bottom of page