top of page

Foto: Espen B. Grønberg

VÅRE GJESTEAKTØRER
karina.jpg

Karina Cecilie Bergmann

Karina gikk ut av Musikkteaterhøyskolen i Oslo i 2015. Etter dette har hun blant annet vært med i ensemblet på "Diva and the Beast" på Chat Noir, jobbet som aktivitetsleder for 2entertain på Color Line sine båter, vært koreograf for Larvik barne- og ungdomsteater, jobbet som musikalartist for Live Business og gjort flere TV-reklamer.

 

Hun medvirket som statist og barneinspisient på "Så som i himmelen" ved Oslo Nye Teater i 2020 og skulle vært med på turnè som en del av ensemblet høsten 2020. For tiden tar hun en bachelor i kultur og kommunikasjon ved UiO og tar sang- og danseoppdrag ved siden av.

I StrømmeTeateret er Karina understudy Bie og Mor i "Detektiv Dorotea og det mystiske frøet"

JonErik.jpeg

Jon Erik Myre

Jon Erik har jobbet frilans som skuespiller siden 2012. I tillegg gjør han oppdrag som sanger, musiker og komponist, manusforfatter og regissør, og har de siste to årene produsert åtte forestillinger gjennom eget kompani, Kanon Produksjon.

 

Som skuespiller har han blant annet jobbet på Kilden Teater, syv år i Sabeltann-universet i Dyreparken i Kristiansand, fire år med «Natt i Nisseland» på Chat Noir og turné på østlandet, «Birkebeinerspelet» på Mesnali, «Kampen om Wøyengutta» og «Jul på Wøyen» i Bærum, samt gjestet TV-serier som "Valkyrien" (NRK), "Beforeigners" og "Velkommen til Utmark" (HBO) og senest "Post Mortem" (Netflix).

I StrømmeTeateret er vi så heldige og ha fått ha med oss Jon Erik som sanger, gitarist og pianist på vår konsertserie "Sangstund".

bottom of page