PRINSESSEN SOM IKKE KUNNE GÅ UT

I et land bor en dronning med datteren sin, prinsessen. Hun er så lei seg at ingenting gjør henne glad. I landet herjer nemlig et virus og prinsessen kan derfor ikke gå ut. Uten venner å leke med føler hun seg ensom og isolert. For å få prinsessen i bedre humør arrangerer dronningen en konkurranse. Hvem kan finne på den morsomste leken, bli landets nye Lekemester og gjøre prinsessen glad igjen?

Prinsessen som ikke kunne gå ut er en interaktiv minimusikal for barn fra 2-10 år. Den kommuniserer direkte med publikum via chat og aktiviserer barna gjennom både mimelek og dans. Forestillingen er basert på eventyret Prinsessen som ingen kunne målbinde og handler om hvordan vi kan finne måter å komme sammen på, selv om vi er langt unna hverandre. Historien er inspirert av koronapandemien og ble første gang streamet fra Sentralen i Oslo 3. april 2020. Forestillingen lå tilgjengelig for publikum de tre påfølgende dagene og nådde tilsammen over 8000 visninger.

 

20. april strømmet vi forestillingen igjen for TV2 Skoles plattform Elevkanalen som en del av undervisningsopplegget i norsk for 1.-4, trinn. Forestillingen kan sees her!

20. 20

I rollene:
Forteller og prinsesse:
 Henriette Lerstad

Kim: Ingrid Nøren Stenersen

Sofie: Silje Ingebrigtsen Tveråli

Emma: Ingvild Lunde

Manus: Silje Ingebrigtsen Tveråli, Ingvild Lunde,

Henriette Lerstad, Ingrid Nøren Stenersen

Musikk: Ingrid Nøren Stenersen, Henriette Lerstad

Piano: Daniel Norum
Arrangering: Daniel Norum og Ingvild Lunde

Foto og lyd: Ave Granli Johnsen

Plakat: Ingrid Nøren Stenersen

StrømmeTeateret © 2020