top of page

Henriette og Chess nominert til Musikkteaterprisen!!

Vår egen Henriette Lerstad er sammen med forestillingen Chess nominert til Musikkteaterprisen i kategorien ÅRETS MUSIKAL.


Chess er produsert av Scenekvelder og har spilt på Folketeateret siden februar 2020. Tross en vanskelig tid og mye nedstengninger og avlysninger har Chess fått glede heldige publikummere ved å overholde strenge smittevernsregler og restriksjoner. Henriette har vært en del av ensemblet i musikalen, samt understudy for blant andre hovedrollen Florence. Hun har gjort en fantastisk jobb og vi er utrolig stolt. Musikkteaterprisen blir delt ut hvert år av Musikkteaterforum og juryen begrunner nominasjonen slik:


Scenekvelder ønsker å lage et Broadway show i Oslo. Det har de virkelig klart med Chess. Juryen vil særlig trekke frem koreografien. Thea Bays arbeid er spennende, moderne og utført av dansere som holder svært høyt nivå. Sjangrene spenner fra diskoscener i One Night in Bangkok, til samtidsdansen som forteller et traumatisk barndomsminne. Sistnevnte sekvens kunne stått på en scene som et selvstendig verk. Sangerne i Chess holder et høyt nivå, og musikalen som helhet gir oss en følelse av å få noe overdådig. Her er flytrapper som rulles inn bare for noen få sekunder, et ensemble der alle kunne fått hovedroller og dansesekvenser som tar pusten fra deg. Chess kjennes som en fantastisk luksus.


Comentários


bottom of page