INGVILD
LUNDE

Ingvild Lunde er fra Haugesund og er utdannet musikalartist fra Bårdar Akademiet og Bårdar International. Hun jobber som frilans sanger og skuespiller med base i Oslo.
 

Ingvild har turnert på østlandet med forestillingen Jonas i Jungelen og har vært en fast del av gruppa Prøysens Ablegøyer siden 2016. Hun har medvirket i en rekke barneforestillinger og konserter med gruppa siden oppstarten.

 

Ingvild har gjort forestillinger for Den Kulturelle Skolesekken og spilte også i forestillingen Julepresangen (2018) og Vara med på livet (2019) på Prøysenhuset.

I tillegg til å jobbe frilans er Ingvild også fast ansatt i barneunderholdningen for 2entertain hvor hun spiller barneforestillinger på Color Lines skip Color Magic og Color Fantasy. I januar 2020 var hun i tillegg til å spille, også med å utforme de nye forestillingene Ove Oter i trøbbel og The Super Ultimate Kids Show

Ingvild underviser i musikaldans ved Den Norske Ballettskole og Akademi og studerer for tiden en master i pedagogikk ved OsloMet.

Ingvild er markedsføringssjef og nestleder i styret i StrømmeTeateret.

DSC05045-highres.jpg

Foto: Espen Brække Grønberg