top of page

INGVILD
LUNDE
NORUM

Ingvild Lunde Norum er fra Haugesund og er utdannet musikalartist fra Bårdar Akademiet og Bårdar International. Hun jobber som frilans sanger og skuespiller med base i Bergen.
 

Ingvild har turnert på østlandet med forestillingen Jonas i Jungelen og har vært en fast del av gruppa Prøysens Ablegøyer siden 2016. Hun har medvirket i en rekke barneforestillinger og konserter med gruppa siden oppstarten.

 

Ingvild har gjort forestillinger for Den Kulturelle Skolesekken og spilte også i forestillingen Julepresangen (2018) og Vara med på livet (2019) på Prøysenhuset.

I tillegg til å jobbe frilans er Ingvild også fast ansatt i barneunderholdningen for 2entertain hvor hun spiller barneforestillinger på Color Lines skip Color Magic og Color Fantasy. I januar 2020 var hun i tillegg til å spille, også med å utforme de nye forestillingene Ove Oter i trøbbel og The Super Ultimate Kids Show

Ingvild underviser i musikal ved Bergen kulturskole og studerer for tiden en master i pedagogikk ved Høgskulen på Vestlandet

Ingvild er markedsføringssjef og nestleder i styret i StrømmeTeateret.

DSC05045-highres.jpg

Foto: Espen Brække Grønberg

bottom of page