top of page

INGRID
NØREN
STENERSEN

Ingrid Nøren Stenersen er utdannet musikalartist fra Bårdar Akademiet og Bårdar International i Oslo. Hun er opprinnelig fra Hamar, men jobber som frilans skuespiller og sanger med base i Oslo.

Ingrid har bl.a. vært på Norgesturnè med Jul i Blåfjell og Pippi feirer jul, samt medvirket i skandinaviapremieren på musikalen Dogfight på Riksscenen i Oslo. Hun har også jobbet som sjørøver og dansekaptein for Kaptein Sabeltanns Univers i Kristiansand Dyrepark og er stemmeskuespiller for Disney.

 

Ingrid har medvirket i flere oppsetninger ved Prøysenhuset og Hamar teater, senest som Puck i En midtsommernattsdrøm.

I tillegg til varierte roller på scenen, har hun også produsert, og medvirket, i forestillingen Jonas i jungelen. Hun har også hatt regi og koreografi på flere oppsetninger og hun underviser ukentlig barn i musikal på Showskolen i Hønefoss.

 

Ingrid var ansvarlig for barneprogrammet til Volumfestivalen i Elverum og fikk høsten 2016 støtte fra UDI til å gjennomføre kulturprosjektet Music&Moves – et musikkprosjekt for mindreårige asylsøkere. Høsten 2017 tok Ingrid deltidsstudiet «Produsentkunnskap for Scenekunst» ved NTNU.

Ingrid er kunstnerisk ansvarlig og styreleder i StrømmeTeateret.

DSC05075-highres.jpg

Foto: Espen Brække Grønberg

bottom of page