top of page

StrømmeTeateret for SOS-barnebyer!


Vi er stolte av å lansere vårt nyeste samarbeidsprosjekt; nemlig en helt ny Detektiv Dorotea-forestilling for SOS-barnebyer!
I Detektiv Dorotea og det mystiske frøet møter vi nysgjerrige og eventyrlystne Lillebror. Han bobler alltid over av nye idèer og påfunn, men det går ikke alltid så bra. Denne gangen har han funnet et mystisk frø og plantet det midt i mammas berømte rosehage. Nå trenger han hjelp fra Detektiv Dorotea og alle barna der hjemme. Hva kan det mystiske frøet være, og hva trenger det for å vokse? Hvordan går det når mamma oppdager den store blomsten midt i rosehagen? Og har egentlig barn og blomster noe til felles?
Forestillingen er en minimusikal og bygger på SOS-barnebyers solsikkekonsept "Alle barn har rett til å blomstre". Den passer for hele familien, og spesielt barn fra 3-10 år. Forestillingen strømmes live fra Sentralen via StrømmeTeaterets Facebook-side onsdag 17. juni både kl. 14.00 og kl. 18.00! Den er helt gratis, men det er mulig å vippse hvis man ønsker det til 600614. Alt overskudd går til SOS-barnebyers arbeid for at barn skal kunne blomstre.

Comments


bottom of page